Opleiding ergonomie start 27/09

Voor de moment zijn er 19 inschrijvingen voor de specialisatie-opleiding ergonomie. Deze gaat van start op 27 september. Vanaf 20 deelnemers zal er een wachtlijst aangelegd worden. Wie er zeker bij wil zijn, dient zich nog snel in te schrijven bij Odisee... (link).

De theorie zal vooral gebeuren via zelfstudie, de praktijk vindt plaats in de bedrijven zelf. Volgende data mogen daarvoor alvast geblokkeerd worden in de agenda:
- 27 september 2016
- 11 oktober 2016
- 18 oktober 2016
- 15 november 2016
- 6 december 2016
- 13 december 2016

De Vlaamse Ergonomie Vereniging heeft sterk mee gewerkt aan de opmaak van het programma. Doelstelling was te komen tot 10 modules waarin telkens een stuk theorie, praktijk, toepassing en presentatie aan bod komt. Deze lessenreeks is reeds in een jaarplan gegoten. Nu is het tijd om de bedrijven en lesgevers te contacteren. .

De meeste lesgevers hebben reeds informeel hun medewerking toegezegd. Het zal nog een kunst worden om alle agenda's mooi in elkaar te laten passen. VerV is alvast aangenaam verrast door de positieve energie die de opleiding teweeg brengt in het ergonomiewereldje.

 

 

Nieuws

This section is empty.