Webinar 10-10-10 campagne

In oktober, de maand van ergonomie, vond ook dit jaar de 10-10-10 campagne plaats: op 10 oktober om 10u het zitten 10 minuten onderbreken. Deze campagne zetten we kracht bij door het organiseren van een webinar rond sedentair gedrag. In een interactive webinar gaf Leen Van Brussel van het Vlaams Instituut Gezond Leven ons tips geven rond gedragsverandering bij sedentair gedrag.

Je medewerkers sensibiliseren rond het belang van minder lang stilzitten, en ze er effectief toe aanzetten om hun zitgedrag regelmatig te doorbreken: het is een uitdaging. Heb je ook wel eens het gevoel dat je boodschap niet echt aankomt? Of dat je vooral medewerkers bereikt die sowieso al met een gezonde leefstijl bezig zijn? Sociale marketing biedt heel wat handvaten om effectief te communiceren!

 

Nieuws

Start nieuwe Vlaamse Ergonomie Vereniging - VerV

De Vlaamse Ergonomie Vereniging is gegroeid uit de Nederlandstalige vleugel van BES. De dynamiek die de voorbije jaren werd opgebouwd, wordt verdergezet in een zelfstandig netwerk. Op deze manier kunnen een aantal specifieke doelen duidelijker gerealiseerd worden: - uitwisselen van kennis en...
Lees meer