VerV Ergonomiecongres op 24/10/2023

VerV zal dit jaar opnieuw een Ergonomiecongres organiseren. Datum is 24 oktober 2023 in De Montil in Affligem. Hou alvast deze datum vrij!

Graag krijgen we ook input van onze leden over de inhoud en de vorm. Wat willen jullie vooral horen? Wat willen jullie vooral doen? Hebben jullie tips om het nog leuker te maken?... Laat het ons weten in de VerV Ergonomiecongres poll.

Vul hier de poll in!

Het Ergonomiecongres zal opnieuw opgebouwd worden rond de drie thema's: kantoor, zorg en industrie. Daarbij streven we naar een gezonde mix van praktijk en toegepaste theorie. De goede praktijken in ergonomie van de VerV Ergonomieprijs krijgen hier opnieuw een forum, alsook de eindwerken van de cursisten uit de specialisatie ergonomie. Daarnaast blijft iedereen graag op de hoogte van innovaties binnen het vakgebied. Heb je hier leuke ideeën over, laat het ons zeker weten.

Nieuws

Publi - Optimaal werken

Optimaal werken in een uitgebalanceerde omgeving We bewegen te weinig. En ja dat weten we allemaal wel. We staan op, gaan naar de auto, naar ons bureau, naar de auto, naar de bank en dan weer naar bed. Voor veel mensen een herkenbaar patroon op een doordeweekse dag. We wandelen misschien een...
Lees meer

Start nieuwe Vlaamse Ergonomie Vereniging - VerV

De Vlaamse Ergonomie Vereniging is gegroeid uit de Nederlandstalige vleugel van BES. De dynamiek die de voorbije jaren werd opgebouwd, wordt verdergezet in een zelfstandig netwerk. Op deze manier kunnen een aantal specifieke doelen duidelijker gerealiseerd worden: - uitwisselen van kennis en...
Lees meer