Opstart expertisecentrum ergonomie

VerV gaat van start met een expertisecentrum ergonomie. Dit verenigt de academische instellingen die bezig zijn met wetenschappelijk onderzoek over ergonomie. Doel is een kruisbestuiving te realiseren van theorie en praktijk. 

In de eerste plaats zal het expertisecentrum ergonomie een forum zijn waarop onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken aan elkaar kunnen uitleggen waarmee ze bezig. In een tweede fase is het de bedoeling om mee input te kunnen geven vanuit het werkveld en om onderzoeksresultaten makkelijker naar het werkveld te communiceren. 

In mei komt het expertisecentrum ergonomie een eerste keer samen. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar graag wil aansluiten, mag een mailtje sturen naar info@verv.be.

 

heeft ontvangen, maar graag wil aansluiten, mag een mailtje sturen naar info@verv.beVerV gaat van start met een expertisecentrum ergonomie. Dit verenigt de academische
instellingen die bezig zijn met wetenschappelijk onderzoek over ergonomie. Doel is een
kruisbestuiving te realiseren van theorie en praktijk.
In de eerste plaats zal het expertisecentrum ergonomie een forum zijn waarop onderzoekers
vanuit verschillende invalshoeken kunnen uitleggen waarmee ze bezig. In een tweede fase is
het de bedoeling om mee input te kunnen geven vanuit het werkveld en om
onderzoeksresultaten makkelijker naar het werkveld te communiceren.
In mei komt het expertisecentrum ergonomie een eerste keer samen. Wie geen uitnodiging
heeft ontvangen, maar graag wil aansluiten, mag een mailtje sturen naar info@verv.be

Nieuws

Start nieuwe Vlaamse Ergonomie Vereniging - VerV

De Vlaamse Ergonomie Vereniging is gegroeid uit de Nederlandstalige vleugel van BES. De dynamiek die de voorbije jaren werd opgebouwd, wordt verdergezet in een zelfstandig netwerk. Op deze manier kunnen een aantal specifieke doelen duidelijker gerealiseerd worden: - uitwisselen van kennis en...
Lees meer