VerV op bezoek bij Human Factors NL

Human Factors NL is de ergonomievereniging in Nederland. VerV was op bezoek om elkaars verenigingen voor te stellen. Dit leverde alvast enkele leuke weetjes op voor onze leden:

1. Het Tijdschrift voor Human Factors verschijnt vier keer per jaar en is een uitgave van de ergonomievereniging Human Factors NL. Je hoeft echter geen lid te zijn om je te abonneren. Voor 80 euro ligt het tijdschrift in je bus... 
Lees meer

2. Op 28 en 29 november houdt Human Factors NL zijn tweedaags congres. Hou deze data alvast vrij. Het belooft een inspirerende ervaring te worden met nationale en internationale keynote speakers en parallelle sessies.
Lees meer

3. We werden ontvangen aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van TUDelft. Er staat effectief een deel van een vliegtuig waarin ze het comfort van passagiers onderzoeken. Studenten kunnen trouwens hun prototypes 3D printen in de labo’s.

4. In Nederland worden ook een aantal interessante masterclasses georganiseerd. Op 12 en 13 juni gaat het bijvoorbeeld over het ontwerpen voor de gezondheidszorg. In september heeft Peter Vink het dan weer over comfort van passagiers...
Lees meer

5. Studenten industrieel ontwerpen kunnen een programma voor Europees Ergonoom volgen, EurErg@IDE. Dit is een pakket van ergonomievakken over de faculteiten heen, dat voldoet aan de opleidingseisen van Eur Erg. 
Lees meer

 

 

 

Nieuws

Deze sectie is leeg.