Sponsors 2019

Ook in 2019 kan VerV rekenen op de steun van enkele sponsors. Om het nieuwe jaar goed in te zetten, bieden ze ook promotie-acties aan rond de Swopper (Health2Work), Bivo zit-sta tafel (Zitsta) of Work&Move PitStops software (BakkerElkhuizen). Kijk onderaan de logo's of er een actie is, die jij kan gebruiken...

Ergo Comfort

 

Actie Bakker Elkhuizen: Work&Move PitStops
BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van high-end ergonomische hard- en software-oplossingen. Deze oplossingen dragen bij aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Leden van VerV mogen de software van WORK & MOVE PitStops in 2019 gratis gebruiken. Met WORK & MOVE leert u regelmatig te pauzeren en te bewegen bij beeldschermwerk waardoor lichamelijke klachten afnemen, de concentratie en creativiteit verbeteren en de productiviteit stijgt.

Webiste: www.bakkerelkuizen.nl/pitstops
Contact: annick.vanmil@officeathletes.con

Actie Health2Work: Swopper één maand testen en korting
Met de zit- stahulp Swopper blijft u tijdens het zitten in beweging en traint u hiermee uw rug.
Door het veersysteem bent u constant licht in beweging, hierdoor spant u uw rug- en buikspieren aan en maakt u deze spieren sterker. Probeer de Swopper 30 dagen gratis in uw eigen werkomgeving. In de maanden januari en februari 2019 profiteert u van een speciale kennismakingsprijs vanaf €399,-.

Website: www.health2work.be/swopper
Contact: info@health2work.be

Actie Buro International: BiVO zit-sta tafel
Ben je op zoek naar een betaalbare zit-sta tafel, dan is ons product in de kijker de BiVO zit-sta tafel. Voor de leden van VerV of connecties die via de leden worden aangebracht, geldt aan aankoopprijs van 600€ in plaats van 650€ voor een BIVO zit-sta tafel van 160x80cm met kabelgoot. Deze aanbieding geldt voor het product zelf (leverkosten blijven onveranderd) en ongeacht het aantal stuks. De actie loopt tot 30/06/2019.

Website: www.zitsta.be
Contact: info@zitsta.be
 

Nieuws

Deze sectie is leeg.