Re-integratie als moral duty

“We hebben de komende jaren maar één uitdaging binnen welzijn op het werk. En dat is duurzaamheid. De grote pijlers daarin zijn mobiliteit en inclusiviteit/re-integratie.” Pascal Meyns licht deze stelling toe op de Erogday "Inclusieve ergonomie" op 02/06. Bekijk hele programma.

“Het is onze moral duty om mensen te laten participeren in onze samenleving door hen een volwaardige job aan te bieden." Randstadt Group investeert daarom sterk in een beleid rond inclusiviteit en re-integratie. De analyse van ergonomische risico’s is hierbij ook cruciaal. Dit past binnen een strategie van duurzaamheid. Het is de uitdaging van welzijn en ergonomie om hier mee invulling aan te geven.

Pascal Meyns is Health&Safety Manager bij Randstadt Group, een cluster van 12 bedrijven, met 400 vestigingen en 57000 betrokkenen. Op de Ergoday Inclusieve Ergonomie komt hij toelichten hoe het beleid rond inclusiviteit en re-integratie vorm krijgt in zijn bedrijf. De analyse van de ergonomische en psychosociale risico’s is hierbij cruciaal.

Benieuwd naar zijn verhaal? Schrijf je hier in!


 

 

Nieuws

Deze sectie is leeg.