Gids hybride werken Microsoft

Microsoft verzamelde alle ervaringen over hybride werken in een gids. Patrick Viaene licht deze hybride context voor personen, plaatsen en processen toe op de Ergoday "hybride werken" (31/03). Hij vertelt ook hoe ze dit zelf toepassen in België. Laat je inspireren en schrijf je hier in!

Een beleid rond hybride werke is een opportuniteit om flexibiliteit in te bouwen in personen, plaatsen en processen. Medewerkers van Microsoft kunnen zo tot 50% van tijd extern werken. Daarnaast zorgen ze voor luistersystemen zoals Workplace Analytics om het welzijn en verbondenheid op te volgen.

Het kantoor zal hybride worden, dus ook de vergaderzalen. Technologie laat toe om iedereen volwaardig te laten deelnemen. Dat betekent dat iedereen een plaats aan tafel heeft, ook de personen die niet fysiek aanwezig zijn. Het werken vanop afstand heeft ook gestimuleerd om alle bestaande processen in vraag te stellen. Klanten kan men ook kwaliteitsvol op afstand bedienen, comfortabel en efficiënt voor beide partijen.

Wil je ideeën opdoen om je beleid rond hybride werken vorm te geven, kom dan zeker naar de Ergoday "hybride werken". De hele dag worden goede praktijken gedeeld met elkaar. Het is een fysieke studiedag te Antwerpen, de moment om gelijkgestemden nog eens terug te ontmoeten!

Gids hybride werken voor ondernemers (.pdf)

 

Nieuws

Deze sectie is leeg.