Congressprokkels Stephan Tomlow

In de aanloop van het Ergonomiecongres laten we telkens een deelnemer aan het woord. VerV vroeg Stephan Tomlow, preventieadviseur ergonomie, waarom hij er zeker bij wil zijn en voor welke sessies hij heeft gekozen? Lees hier zijn sprokkels...

Op het congres zal ik de workshop breinvriendelijk kantoor begeleiden. Tijdens deze workshops zullen we samen nadenken hoe we kantoren beter kunnen inrichten om aan te sluiten bij de taken die de medewerkers uitvoeren.

Er staan veel interessante en uiteenlopende onderwerpen op het programma. Dat maakt de keuze voor het volgen van sessies niet evident. Exo4work en biomechanisch model lijken me zeer interessant om de wetenschappelijke kijk op ergonomie te verdiepen. De beleidsmatige sessies hoe overtuigen en valkuilen beleid klinken ook alvast veelbelovend.

Het ergonomiecongres heeft een mooie mix van innovatieve en wetenschappelijke onderwerpen en zeer concrete praktijkgerichte workshops: dat maakt dit congres volgens mij uniek. Ik kijk er ook naar de breaks om bij te praten en het uittesten van ergonomische hulpmiddelen op de demo-standen.

Bekijk het programma van het Ergonomiecongres

Schrijf je hier in!



 


 

 

Nieuws

Deze sectie is leeg.